Asunto Oy Helsingin Joutsenpuisto (PUOLIHITAS) / Jokipoikasenkaari 4

(Omistustyyppi) Hitas

Tapanila, Jokipoikasenkaari 4, 00730 Helsinki

Kohteen kuvaus

Hakuaika on päättynyt ja arvonta suoritettu. Arvonnassa sijanumeron 1-5 saaneille on lähetetty tieto omasta sijanumerostaan sähköpostitse.

Vapaat asunnot näkyvät kohdassa "Asunnot". Lähetä sähköpostilla ilmoitus , että haluat varata asunnon osoitteeseen gul.shoaib@hel.fi(Linkki avaa oletus sähköpostiohjelmasi). Emme voi ottaa vastaan puhelimella tehtyjä varauksia. 

Tervetuloa viihtyisään Tapanilaan!

Asunto Oy Helsingin Joutsenpuisto on vapaarahoitteinen Puolihitas-omistusasuntokohde. Kohteessa on kolme rakennusta, joissa on viisi kerrosta sekä niiden päällä kattokerros. Kahden Joutsenpuistoon rajautuvan rakennuksen kattokerroksessa sijaitsee talosauna. Kellaritiloja ei rakenneta. Hissillisiä porrashuoneita on yhtiössä kuusi kappaletta. Kaikkiin porrashuoneisiin on esteetön sisäänkäynti korttelin sisäpihalta, katuihin rajautuvin porrashuoneisiin myös kadun puolelta.

Asuntoja on yhteensä 109 kpl ja ne ovat kooltaan 39,5–98,5 m². Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen esteetön lasitettu parveke. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös lämmin irtaimistovarasto. Osassa asunnoissa on huoneistokohtainen sauna. Rakennettava yhtiö on savuton. Asukkaiden käytössä on 59 autopaikkaa. Autopaikat sijaitsevat kolmen korttelin yhtiöiden yhteiskäyttöisessä, avoimessa, lämmittämättömässä pysäköintilaitoksessa.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 12/2024–2/2025. Tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta. 

HUOM! Materiaalivalinnat eivät vielä ole nähtävissä ATT:n näyttelytilassa. Tämä ilmoitus poistuu kun materiaalit saapuvat näyttelytilaan.

Ota yhteyttä gul.shoaib@hel.fi

Yksityiskohdat

  • Kaupunginosa Tapanila

  • Rakennustyyppi Kerrostalo

  • Huoneita 1h+kt, 2h+kt, 2h+kt+s, 3h+kt, 3h+kt+s, 4h+kt, 4h+kt+s

  • Pinta-ala (m2) 39,0 - 98,0

  • Myyntihinta 120 570,00 € - 268 760,00 €

  • Velaton hinta 192 674,00 € - 446 317,00 €

  • Tontin omistus Vuokra, Helsingin kaupunki

Alue-esittely

Sijainti

Kohteen asunnot

Yhteensä 109 huoneistoa