Helsingin Asumisoikeus Oy Veturi / Lavakatu 12

(Ownership type) HASO

Pasila, Lavakatu 12, 00240 Helsinki

Kohteen kuvaus

Kohteen hakuaika on päättynyt 7.12.2020 klo 12.00.

Muuttopäivä oli 21.4.2023.

Kohteessa vielä muutamia muuttovalmiita asuntoja, joissa tarjoukset on lähetetty, voi tulla vielä muutoksia.

Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. 

Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan rakennetaan HASO Veturi, jossa on 92 asuntoa kooltaan 31,0–106,0 m². Asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna, toinen talosaunoista sijaitsee rakennuksen pihatasossa ja toinen C-portaan ullakkokerroksessa. Asuntoihin kuuluvat irtaimistovarastot sijaitsevat yhtiön yhteistiloissa. Kohde on esteetön. Asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa.

Postipuistosta muodostuu vehreä ympäristöystävällisen asumisen alue lähelle Käpylän ja Ilman junaseisakkeita. Postipuistoon on tulossa mm. päivittäistavarakauppa, kaksi päiväkotia ja koulu. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevat Pasilan uudistettu asema ja kauppakeskus Mall of Tripla. Luonnonläheisen asuinalueen reunalle perustetaan puistovyöhyke. Yhdessä läheisen Keskuspuiston kanssa ne tuovat luonnon ja ulkoilumahdollisuudet osaksi arkea ja asumista.

 

Asuinalue: Pasila/Pohjois-Pasila

Talotyyppi: Kerrostalo

Energialuokka: A

Esteettömyys: Kyllä

Savuttomuus: Kyllä

Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki  
Asuntotuotanto 
anneli.lehtonen@hel.fi
(09) 310 32314

Ota yhteyttä anneli.lehtonen@hel.fi

Yksityiskohdat

  • Kaupunginosa Pasila

  • Huoneita , 1h+kt+alk, 3h+kt, 4h+k, 4h+k+s

  • Pinta-ala (m2) 0,0 - 94,5

  • Asumisoikeusmaksu 21,255,54 - 57,112,43 €

Sijainti

Kohteen asunnot

Yhteensä 1 huoneisto