Helsingin Asumisoikeus Oy Smoltinkuja / Smoltinkuja 3

(Ownership type) HASO

Tapanila, Smoltinkuja 3 , 00730 Helsinki

Kohteen kuvaus

Kohteessa on neliöitä vapaana.

Hakemukset ovat käsittelyssä ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä ovat kaikki asunnot merkitty ”käsittelyssä” hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely voi viedä aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Erinomaisten kulkuyhteyksien ääreen pääradan varrelle lähelle Tapanilan asemaa rakennetaan HASO Smoltinkuja. Kohteessa on 64 erikokoista asuntoa, jokaiseen asuntoon kuuluu esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke ja 1. kerroksessa oleva lämmin irtaimistovarasto. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Yhteistilat sijaitsevat 1. kerroksessa, ulkoiluvälinevarastot piharakennuksessa. Yhtiö on savuton.

Smoltinkujan asunnot sijaitsevat Smoltinkujan ja junaradan välissä lähellä Tapanilan palveluita ja Fallkullan ja Malmin lentokenttäalueen ulkoilumaastoja. Täältä on hyvät kulkuyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin laajemman palvelutarjonnan äärelle Malmille tai Tikkurilaan. Myös lentoasemalle pääsee kätevästi omalta kotiasemalta.

Kohteen valmistuminen 10-12/2023

Asuinalue: Tapanila

Talotyyppi: Kerrostalo

Esteettömyys: Kyllä

Savuttomuus: Kyllä

Ota yhteyttä: 

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Anneli Lehtonen
anneli.lehtonen@hel.fi
(09) 310 32314

Ota yhteyttä anneli.lehtonen@hel.fi

Yksityiskohdat

  • Kaupunginosa Tapanila

  • Rakennustyyppi Kerrostalo

  • Huoneita 2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S

  • Pinta-ala (m2) 47,0 - 90,5

  • Asumisoikeusmaksu 32,312,00 - 55,763,00 €

  • Tontin omistus Vuokra, Helsingin kaupunki

Alue-esittely

Sijainti

Kohteen asunnot

Yhteensä 35 huoneistoa