Helsingin Asumisoikeus Oy Gunillantie 4 / Gunillantie 4

(Ownership type) HASO

Laajasalo, Gunillantie 4, 00870 Helsinki

Kohteen kuvaus

Hakuaika: 15.5.2023 klo 12.00 - 29.5.2023 klo 14.00. Hakemus aukeaa, kun painat "Luo hakemus" jonkin valitsemasi asunnon kohdalta. Haettavissa on viisi huoneistoa.

Kun hakuaika on päättynyt siirtyvät asunnot käsittelyyn ja tarjous asunnosta lähetetään noin kahden viikon sisällä pienimmälle järjestysnumerolle ko. asuntoa hakeneelle. Tarjoukset lähetetään sähköpostilla. Emme erikseen ilmoita sijoitusta jonossa. Hakemuksenne on voimassa kohteen rakentamisen ajan. Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Huoneistot-välilehdellä kaikki asunnot on merkitty varatuiksi hakemusten käsittelyn ajaksi. Ne asunnot, joita ei jostain syystä varata, merkitään vapaiksi vasta sitten, kun kaikki hakemusaikana tulleet hakemukset on käsitelty. Järjestyksenmukainen hakemuskäsittely vie aikaa useita viikkoja, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Laajasalo on loistava asuinalue ihmiselle, joka arvostaa luonnon ja meren läheisyyttä. Laajasaloon valmistuu Haso Gunillantie 4, kahden talon yhtiö, osaksi laajempaa pihakokonaisuutta, koteja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Vehreässä Laajasalossa rantaviivaa on 25 kilometriä. Myös Haso Gunillantie 4:n läheltä löytyy uimarantoja, Hevossalmen uimarannalle kävelymatka on runsas kilometri ja Stansvikin uimarannalle alle kaksi kilometriä. Luonnossa liikkumiseen rauhallisen tilan löytää Jollaksesta Itäniityn laaksosta ja rämeeltä sekä Stansvikin lehdosta ja kaivosalueelta. Alueella on laajalti kävely- ja pyöräteitä ulkona liikkumista mahdollistamaan, ja tulevaisuudessa, Kruunuvuoren sillan valmistuessa, myös nopea yhteys keskustaan lihasvoimalla liikkumalla raideliikenteen lisäksi.

Laajasalon kaupunginosaan Yliskylän osa-alueelle lähelle uutta Kruunuvuorenrannan aluerakentamisprojektia rakennetaan Haso Gunillantie 4. Yhtiöön kuuluu kaksi rinteeseen porrastuvaa asuinrakennusta ja kaksitasoinen pysäköintilaitos. A-talossa on seitsemän asuinkerrosta ja B-talossa kahdeksan, molemmissa rakennuksissa hissillinen porrashuone. Asuntoja on yhteensä 66 ja ne ovat kooltaan 31,5-94,0 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Osassa asunnoista on huoneistokohtainen sauna. Talosauna sijaitsee A-talon ylimmässä kerroksessa, jossa on myös pienempi kerhotila. uuta yhteistilat sijaitsevat A-talossa ensimmäisessä kerroksessa ja B-talossa kellarikerroksessa. Jokaiselle asunnolle kuuluu yhtiön kellari- tai ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Taloyhtiön autopaikat, 52 kpl, sijaitsevat tontille rakennettavassa avoimessa, lämmittämättömässä kaksitasoisessa pysäköintilaitoksessa. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasioilla. Molemmista rakennuksista on esteetön reitti pysäköintilaitokseen piha-alueen kautta.

Rakennettava yhtiö on savuton. Asunnoissa, parvekkeilla, piha-alueella ja yhtiön hallitsemissa yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym. ei saa tupakoida.

Asuntojen arvioitu valmistumisaika on 10/2024–12/2024.

Asuinalue: Laajasalo

Talotyyppi: Kerrostalo

Esteettömyys: Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke.

Savuttomuus: Kyllä

Ota yhteyttä:

Helsingin kaupunki
Asuntotuotanto
Asuntomyynti (09) 310 32329, ma-pe klo 9-15
Lauraelina Vilhonen (09) 310 42061
lauraelina.vilhonen@hel.fi

 

 

Yksityiskohdat

  • Kaupunginosa Laajasalo

  • Huoneita 1H+KT, 2H+KT, 2H+KT+S, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S, 5H+KT+S

  • Pinta-ala (m2) 31,5 - 94,0

  • Asumisoikeusmaksu 22,918,00 - 65,541,00 €

Sijainti

Kohteen asunnot

Yhteensä 66 huoneistoa